Aanbevelingen

Slide background

Benieuwd naar ervaringen van anderen?

Je leest ze hieronder.

Pijnvrij bewegen

I.W. Kitesurfer, Amsterdam

Deze behandelingen gaan in op precies dat ‘ongrijpbare’ niveau wat je bij fysiotherapeuten en manueel therapeuten niet kan bereiken. Ze begeleidt je in gebieden die eng, angstig en pijnlijk aanvoelen. En dan merk je ineens dat je daar toch kan bewegen. Dat is heerlijk!

F.V. Kunstenares, Amsterdam

Ik voelde mij al maanden niet fijn in mijn lichaam en kon eigenlijk de energie niet meer opbrengen om stappen te zetten, nu heb ik bakken energie, zelfs nu nog, na een paar weken!

Malika Analist Microbiologie, Amsterdam

Ik had veel last van mijn rug, schouders en nek. Ik zit vaak uren achtereen in een gespannen voorovergebogen houding. Fysiotherapie hielp, maar de klachten kwamen steeds weer terug. Ik wist niet wat fasia deed in het lichaam maar ik ben gaan begrijpen hoe verklevingen tussen de fasia-verbindingen mijn lichaamsstructuur beïnvloedt heeft. Ondanks dat behandeling soms flink pijn kon doen ben ik heel erg blij met alle veranderingen. Ik kan mijn werk weer uitvoeren, maar dan in een prettige en juiste houding. Ben zelfs losser en vrijer gaan lopen want ook dat was bij mij stijf en gespannen.

S.v.O. Manager, Amsterdam

Na 4 behandelingen structural bodywork ben ik verlost van jarenlange steekpijnen in mijn hielen en zooltjes, eindelijk weer gewoon slippers aan deze zomer!

Dhr. J.S. Docent BS, Amsterdam

Omdat ik al heel lang met regelmaat door mijn rug ging ben ik op zoek gegaan naar een probleem oplossende behandeling. Via veel omzwervingen ben ik bij Sylvia terecht gekomen en ben ik de weg van structural bodywork ingeslagen. Na Mensendieck, orthomanuele therapie, acupunctuur en medicatie wilde ik nu eens ..de oorzaak aan laten pakken in plaats van het pleisters plakken. Sylvia heeft met haar structural bodywork gedaan wat het beloofd: Mijn lijf terug in de goede stand gezet en daarmee het probleem opgelost. Indrukwekkend, intens, krachtig, uitputtend maar vooral met veel respect voor Sylvia en haar toewijding.

Mevr. J.V. Kunstdocent, Amsterdam

KMI Structural Bodyworks heeft ruimte gecreëerd in mijn rug nadat alles helemaal vast zat als gevolg van een hernia (post-operatie). Sindsdien kan ik weer veel soepeler bewegen en zit ik beter in mijn vel.

Dhr. G.S., Amsterdam

Ben bij Sylvia Musmin terecht gekomen wegens aanhoudende rugklachten en heb drie van de vijf aangekondigde behandelingen achter me. Ik kan nu al meer rechtop lopen, ik kan nu al langer zitten en ik heb weer hoop op volledig herstel. Ik vertrouw er op dat er in de komende weken aanhoudende vooruitgang is en beveel deze – soms pijnlijke – manier van werken van harte aan.

Dhr. G.S., Amsterdam

YES!!! Drie dagen wezen wandelen. Pijnloos. Wow. Natuurlijk voorzichtig gedaan maar het kan dus weer!

J.P., Amsterdam / Australië

Sylvia behandeld jouw als totaal mens, niet als “een” klacht dat  opgelost moet worden. Toen ik begon bij Sylvia dacht ik dat ik nooit meer viool zou kunnen spelen, door ernstige  nek, arm en pols problemen rechts, nu 2 jaar further ben ik nog druk aan het werk als beroeps violist.

Zuiver je lichaam

Dhr. J. B. Amsterdam, 55 jaar

Ik ben aan ‘zuiver je lichaam’ begonnen vanuit mijn streven om zo gezond mogelijk te worden. Na vooronderzoek bleek dat mijn zuur base balans redelijk op orde was maar niet optimaal en daarom ben ik dit gaan gaan doen. De begeleiding en de adviezen van Sylvia heb ik als zeer ondersteunend ervaren. Om het protocol goed uit te voeren is het heel plezierig om feedback te krijgen en ergens met je vragen terecht te kunnen. Sylvia is er daarin steeds voor mij geweest. ”

Mevr. L.Z. Creatief therapeut, Groningen

Het volgen van de online module “zuiver je lichaam” heeft mij veel opgeleverd. Sylvia Musmin is een erg betrokken therapeut met enorm veel kennis op een breed vlak. Ik ga sinds ik de module heb gevolgd bewuster met mijn lichaam om. Door er aandacht aan te geven heb ik geleerd dat ik zelf invloed heb op het verloop van mijn gezondheid. Ik weet nu beter wat bepaalde verzurende voedingsstoffen met mijn lichaam doen en begrijp nu beter de functie van een basische lichaamsverzorging. Doordat ik met medische klachten kamp, hebben we de module moeten aanpassen. Hierin was Sylvia heel flexibel en professioneel. Het concept online module is mij goed bevallen. Voornamelijk omdat er tijdwinst is. Normaal ben je altijd tijd kwijt met het heen en weer naar een afspraak gaan. Nu kon ik de computer aanzetten en ik was bij mijn afspraak. Heel praktisch als je een volle agenda hebt!  ”

Puur aanraken

C. van Ballegooy Afdelingshoofd/management hospice Buitenhof, Amsterdam

 Wanneer er gemasseerd is slapen onze bewoners rustiger, is er even geen pijn of angst, kan men even ‘gewoon’ ontspannen zijn, mens zijn. Dat is niet alleen geweldig om te zien, daar doen we het samen ook allemaal voor.

Familie G., Amsterdam

Mijn oom keek altijd uit naar de massage, door zijn hersentumor kon hij niet meer slapen en werd hij heel onrustig. Hij had ook erg veel pijn vooral aan zijn benen, maar als hij gemasseerd was kon hij wel even slapen en uitrusten en voelde hij zich ontspannen. Mijn familie is erg dankbaar dat we dit kregen aangeboden, we zullen het nooit vergeten.

Mevr.B. Office manager, Amsterdam

Toen ik borstkanker kreeg gleed de grond onder mijn voeten vandaan, en kwam ik in een rollercoaster van gebeurtenissen terecht waarin ik mijzelf nog nauwelijks herkende. Ondanks hulp van mijn gezin en vrienden raakte ik uitgeput en uitgepraat maar door de wekelijkse massages kon ik echt even alles loslaten en mijn lichaam en de zachte aanrakingen voelen. Dat was gewoon overweldigend, alsof een hele lading spanning van mij afgleed, en kon ik mij verheugen op een heerlijk nachtje slapen. Het heeft mij erg veel goeds gedaan ondanks alle nare gebeurtenissen, die nu gelukkig achter mij liggen. “