Puur aanraken

PUUR AANRAKEN

Massage bij kanker

Puur aanraken

Na de diagnose kanker neemt je leven een zodanig drastische wending dat je je er niet op kunt voorbereiden. Er volgen lange en intensieve behandeltrajecten en van jou als patiënt wordt het uiterste gevergd om de kanker te kunnen overwinnen of ermee te (over)leven.

puur aanraken

Voor wie?

Met Puur Aanraken geef ik massages aan kankerpatiënten. Dit doe ik voor patiënten in De Buitenhof op de hospiceafdeling, maar op verzoek ook in mijn praktijk. Heb je zelf met kanker te maken (gehad)? Voel je je moe en gespannen? Ben je herstellende?

In die gevallen kan ik je helpen met een massage. Als aangesloten massagetherapeut bij het instituut massage bij kanker, ben ik opgeleid, gecertificeerd en bekwaam.

Kosten

Voor een massage in de praktijk is het mogelijk een losse sessie zonder behandeltraject aan te vragen. Zie hiervoor het prijsoverzicht onder ‘consult’.

" Mijn oom keek altijd uit naar de massage, door zijn hersentumor kon hij niet meer slapen en werd hij heel onrustig. Hij had ook erg veel pijn vooral aan zijn benen, maar als hij gemasseerd was kon hij wel even slapen en uitrusten en voelde hij zich ontspannen. Mijn familie is erg dankbaar dat we dit kregen aangeboden, we zullen het nooit vergeten. "

Familie G., Amsterdam

" Toen ik borstkanker kreeg gleed de grond onder mijn voeten vandaan, en kwam ik in een rollercoaster van gebeurtenissen terecht waarin ik mijzelf nog nauwelijks herkende. Ondanks hulp van mijn gezin en vrienden raakte ik uitgeput en uitgepraat maar door de wekelijkse massages kon ik echt even alles loslaten en mijn lichaam en de zachte aanrakingen voelen..

.. Dat was gewoon overweldigend, alsof een hele lading spanning van mij afgleed, en kon ik mij verheugen op een heerlijk nachtje slapen. Het heeft mij erg veel goeds gedaan ondanks alle nare gebeurtenissen, die nu gelukkig achter mij liggen. "

Mevr.B. Office manager, Amsterdam