Mychi

MYCHI

Mychi

Mychi is er voor natuurgeneeskundig consulten, manuele-en massagetherapie en staat vooraan in de rij waar het innovatieve behandelmethodes betreft. Als je kampt met pijn in je lichaam, niet begrijpt waarom je je maar ellendig blijft voelen of wanneer de grond onder je voeten is weggeslagen… in al die gevallen wil ik graag iets voor je betekenen.

Ik ben Sylvia Musmin, oprichter van de praktijk. In mijn behandelingen staan persoonlijke aandacht centraal, samen met passie. Mijn wens is dat iedereen ontspannen zichzelf kan zijn – en dat een heel leven lang. Ik ben sinds maart 2015 één van de slechts drie gecertificeerde KMI Structural Bodyworkers in Nederland.

handen

Samen staan we sterk

In het netwerk van Mychi werken specialisten samen om jou zo volledig mogelijk te kunnen ondersteunen. Het kan dus zijn dat ik je doorverwijs naar iemand van wie ik denk dat hij of zij je verder kan helpen.

Complementaire Zorg en Geneeswijzen

Complementaire zorg staat ook bekend onder de naam Natuurgeneeskundige en wordt gekenmerkt door een holistische kijk op het functioneren van het lichaam. Bij Mychi volgt na intake een bio-mechanische of bio-chemische behandeling of beide.

Een bio-mechanische behandeling bij Mychi is ATSI Structurele Integratie / Massagetherapie of Massage Bij Kanker.

Bij een bio-chemische behandeling wordt gebruikgemaakt van natuurlijke kruidensupplementen zoals die ook bij ontzuren en ontslakken worden gebruikt. Bij Mychi is dat het Zuiver Je Lichaam traject.